Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αλβανία: «Κρεσέντο» σοβινισμού και μεγαλοϊδεατισμού σε... εγκαίνια πλατείας - Πέτρα από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας (φωτό)

Οι αντιδράσεις της ελληνικής διπλωματίας –οι οποίες επίσημα δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ- φάνηκαν χλιαρές, άφησαν παγερά αδιάφορους τον δήμο Τιράνων, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Η πλατεία Σκεντέρμπεη, εγκαινιάστηκε με όλα τα χαρακτηριστικά της φιέστας και μάλιστα της προεκλογικής και αποκαλύφθηκε στην κοινή γνώμη.

Και φυσικά φρόντισαν να «ντύσουν» την πλατεία με σοβινιστικά στοιχεία, με τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό σε περίοπτη θέση, ο οποίος τροφοδοτείται κάθε μέρα και περισσότερο!

Με καμάρι παρουσίασαν τις πέτρες που έχουν μεταφερθεί από κάθε γωνιά όπου ζουν Αλβανοί!! Μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας!

Πολλές και οι αναφορές που έγιναν, τόσο κατά την τελετή των εγκαινίων όσο και μετέπειτα, στους συμβολισμούς της πλατείας...

Τα εγκαίνια άνοιξαν με πανηγυρική εμφάνιση συγκροτημάτων και χορευτικών των Τσάμηδων, οι οποίοι κάνουν πραγματικό πάρτι στις ιστοσελίδες που διαθέτουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στην εκδήλωση δεν εμφανίστηκε το συγκρότημα της Δρόπολης, το οποίο αποφάσισε να αποσυρθεί από μία εκδήλωση που είχε ως κεντρικό σύνθημα τον «παναλβανισμό» και την εθνικιστική προπαγάνδα.

Tags
Back to top button