Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αλλάζει η δημόσια εικόνα της Β.Κορέας: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποσύρει την «εθνική» παρουσιάστρια

Ούτε η «εθνική» παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας Ρι Τσουν Χι δεν φαίνεται ότι θα γλιτώσει από την προσπάθεια του Κιμ Γιονγκ Ουν να αλλάξει τη δημόσια εικόνα της χώρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πιονγιάνγκ αλλά και εκτιμήσεις καθηγητή στη Σεούλ η «ροζ κυρία» της Βόρειας Κορέας που έχει γίνει παγκοσμίως διάσημη από τις ενθουσιώδεις ανακοινώσεις της για τις πυραυλικές δοκιμές του καθεστώτος, ετοιμάζεται να αποχωρήσει προκειμένου να αντικατασταθεί από νεώτερες σε ηλικία παρουσιάστριες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 75χρονη άλλοτε αγαπημένη παρουσιάστρια του Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε θύμα των εντολών του ηγέτη της Βόρειας Κορέας να αλλάξει το προφίλ της χώρας του.

«Το νέο όραμα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι να συμβαδίζει με τον 21ο αιώνα και τις μόδες που επικρατούν» δήλωσε ο καθηγητής Κανγκ Ντονγκ Γουάν στο ABC news.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύο ήδη νεαρές γυναίκες με μοντέρνα σακάκια δοκιμάζονται στην προσπάθεια να έρθει το καθεστώς πιο κοντά στους νέους της Βόρειας Κορέας.

Η Ρι Τσουν Χι εμφανιζόταν πάντα με ένα φόρεμα Hanbok και συχνά ασκούσε κριτική στα δυτικά κράτη κατά τις ανακοινώσεις που έκανε με εμβληματικές στιγμές για την ίδια τα κλάματα που έβαλε όταν ανακοίνωνε τους θανάτους του Κιμ Ιλ Σουνγκ το 1994 και του Κιμ Γιονγκ Ιλ το 2011.
 

Tags
Back to top button