Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αλλαγές σε ώρες αγώνων από την ΕΟΚ λόγω χιονιά

Ο χιονιάς άλλαξε εντελώς το πρόγραμμα των Εθνικών Πρωταθλημάτων, με αποτέλεσμα να αναβληθούν σχεδόν όλοι οι αγώνες από την ΕΟΚ και να μετατεθούν σε νέες ημερομηνίες. Με τα δεδομένα ωστόσο να αλλάζουν συνεχώς λόγω των συνθηκών και κάποιων προβλημάτων που προέκυψαν σε κάποια γήπεδα (είτε λόγω άλλων προγραμματισμένων αγώνων, είτε για άσχετους με το μπάσκετ λόγους) υποχρέωσαν την ΕΟΚ να ανακοινώσει μερικές ακόμα αλλαγές.

Αναγκαστικά λοιπόν, κάποιοι αγώνες σχεδόν όλων των κατηγοριών, ανδρών και γυναικών, μετατέθηκαν, είτε για κάποιες μέρες είτε για κάποιες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕΟ Πρωτέας Β. – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αντί της 28/01/2017 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 29/01/2017 και ώρα 13.00, στο Κλειστό γυμναστήριο Βούλας "Γ. Γεννηματάς".

Για τον ίδιο λόγο θα γίνουν και οι εξής αλλαγές:

Ο αγώνας ΑΕΟ Πρωτέας Β. – ΑΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αντί της 21/01/2017 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 22/01/2017 και ώρα 13.00, στο Κλειστό γυμναστήριο Βούλας "Γ. Γεννηματάς".

Ο εξ αναβολής αγώνας ΑΕ Ικάρου Καλ. – Έσπερος ΑΟΠΑ, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1 Όμιλος) της 18/01/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.45 στο  κλειστό γυμναστήριο Εσπέρου.

Ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Ίκαρος Ν. Σ. – ΑΓΣ Κεραυνός, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1 Όμιλος) της 18/01/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.00 στο  κλειστό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης.

Ο εξ αναβολής αγώνας ΑΣ Νίκη Αμαρ. – ΓΣ Έσπερος Λ., για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2 Όμιλος) της 18/01/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.30 στο  κλειστό γυμναστήριο του 2 Λυκείου Αμαρουσίου.

Επίσης, ο αγώνας ΓΣ Προμηθέας-ΕΣ Κάδμος για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 15/1/2017 θα διεξαχθεί στις 17.00 στο ΚΓ της Πεύκης."

Tags
Back to top button