Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Αλιγάτορας vs φορτηγό σημειώσατε εύκολο άσο (βίντεο)

Ο ιδιοκτήτης αυτού του φορτηγού πίστευε πως μπορούσε να τα βάλει με άνεση με τον αλιγάτορα που βρισκόταν κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του. Το άγριο ζώο όμως δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη…

Όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα τεράστιο μεταλλικό τέρας, τότε σίγουρα αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απέναντι σε ένα τρομακτικό και απειλητικό αλιγάτορα. Κάπως έτσι αισθανόταν και ο οδηγός του εν λόγω φορτηγού που κινούνταν απειλητικά προς το ερπετό που βρισκόταν μπροστά από τις ρόδες του.

Λογάριαζε όμως χωρίς τα δυνατά σαγόνια του αλιγάτορα που δεν είχε ακόμη κάνει ακόμη την τελική του κίνηση. Σε αυτό τον αγώνα η φύση κέρδισε κατά κράτος τον άνθρωπο και με τον τρόπο που συνέβη δεν μπορούμε παρά να το διασκεδάσουμε.

Δείτε το βίντεο:

Tags
Back to top button