Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ακριβότερη πόλη στον κόσμο η Ζυρίχη - Ποιες χώρες συμπληρώνουν τη λίστα της UBS

Το διεθνές οικονομικό κέντρο της Ελβετίας, η Ζυρίχη, παραμένει η πιο ακριβή μεγάλη πόλη, ενώ η φθηνότερη παραμένει το Κάιρο, η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όπως διαπιστώνει σήμερα η ετήσια κατάταξη 77 μητροπολιτικών περιοχών της ελβετικής τράπεζας UBS. 

Tο Λος Άντζελες, ωστόσο, είναι η πόλη με την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στον κόσμο σε σχέση με τον μισθό του μέσου εργαζόμενου, καθώς οι κάτοικοί του έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη σχεδόν κατά ένα τέταρτο σε σχέση με τους Νεοϋορκέζους, σύμφωνα με την έρευνα, η οποία χρησιμοποιεί τη Νέα Υόρκη ως βάση των συγκρίσεων.

Παρά τους υψηλούς μισθούς που απολαμβάνουν πολλοί κάτοικοι της Ζυρίχης, η ελβετική πόλη έρχεται δεύτερη σε αγοραστική δύναμη ακολουθώντας την μητρόπολη της Καλιφόρνιας, ενώ η Νέα Υόρκη βρίσκεται στη δέκατη θέση και το Λονδίνο στην 23η.

Σε ένα υποσύνολο δεδομένων που αφορούν 11 μεγάλες πόλεις, η έρευνα της UBS εξέτασε σε ποιά πόλη οι αποκαλούμενοι millennials (η γενιά της χιλιετίας) μπορούν ευκολότερα να αποκτήσουν ένα ''πακέτο'' από βασικά προϊόντα, περιλαμβανομένων ενός iPhone της Apple, ενός laptop και μια συνδρομή στο συνδρομητικό online κανάλι Netflix.

Εξάλλου, ένα ζευγάρι που προγραμματίζει μια νυχτερινή έξοδο την Παρασκευή, για δείπνο με κρασί και στη συνέχεια κινηματογράφο, θα πληρώσει ακριβότερα στο Τόκιο, τη Νέα Υόρκη και τη Στοκχόλμη, ενώ τις καλύτερες τιμές θα βρει στην Πράγα, την Πόλη του Μεξικού και το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Tags
Back to top button