Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ακόμη να καταλάβουν οι Αλβανικές αρχές τι είναι η συσκευή που μετέφερε ο Η. Δραγούνης...

Η Εισαγγελία Τιράνων απέστειλε στο αρμόδιο Τμήμα της Αστυνομίας, στο Υπουργείο Εσωτερικών, τη συσκευή που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στις αποσκευές του Έλληνα πολίτη Ηρακλή Δραγούνη, στο αεροδρόμιο των Τιράνων.

Όπως έγραφαν την Παρασκευή αλβανικές εφημερίδες, ο εισαγγελέας Ζουλιάν Ζόνγια ζήτησε διευκρινήσεις από εμπειρογνώμονες, όπως εάν η συσκευή κάνει παρακολουθήσεις, ειδικά των κινητών τηλεφώνων.

Θεωρείται, σύμφωνα με την εφημερίδα Ντίτα, ότι η συσκευή είναι ίδια με την συσκευή του Ισραηλινού Γιόραμ Φριγκ, που δεσμεύτηκε στο αεροδρόμιο των Τιράνων το Μάρτιο.

Ο Έλληνας πολίτης στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι η συσκευή δεν κάνει παρακολουθήσεις, μόνο εντοπίζει κοριούς και ότι προσλήφθηκε από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Αλβανία.

Ο κ. Δραγούνης, σημειώνει η αλβανική εφημερίδα, εισήλθε στην Αλβανία άλλες 20 φορές, χωρίς εμπόδια από Αστυνομία ή Τελωνείο.

Η εξέταση της συσκευής, καταλήγει η εφημερίδα, μπορεί να απαιτήσει δύο εβδομάδες.

Προφανώς και η «συσκευή Δραγούνη» πρόκειται περί εξωγήινης τεχνολογίας για να στέλνει μηνύματα στον αστροστόλο πίσω από τη σελήνη, έτσι εξηγείται και η αδυναμία των αλβανικών Αρχών να κατανοήσουν τη χρήση της.

Tags
Back to top button