Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ακόμα και τον ανάπηρο Τ.Μπους τον Πρεσβύτερο κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

Η ηθοποιός Heather Lind κατηγόρησε τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο για σεξουαλική παρενόχληση.

«Όταν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο πριν από 4 χρόνια για να προωθήσω μια ιστορική τηλεοπτική εκπομπή, με παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ πόζαρα για μια παρόμοια φωτογραφία. Δεν μου έδωσε το χέρι. Με έπιασε από πίσω ενώ βρισκόταν στην αναπηρική καρέκλα και είχε τη γυναίκα του στο πλευρό του. Μου είπε και ένα «βρώμικο» αστείο».

Η ηθοποιός ανέφερε στο επίμαχο ποστ της στο Instagram πως δεν την παρενόχλησε μόνο μία φορά. «Όταν ξεκίνησε η φωτογράφηση με χούφτωσε ξανά. Η Barbara γούρλωσε τα μάτια της σαν να λέει «όχι πάλι».

Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον φωνάζουμε «κύριε πρόεδρε». Νόμιζα ότι η εξουσία του προέδρου είναι να βοηθά ανθρώπους και να υπηρετεί ως σύμβολο για τη δημοκρατία μας».

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος τόνισε πως δεν θα έφερνε εσκεμμένα κανέναν σε δύσκολη θέση. Ζητά μάλιστα ειλικρινά συγγνώμη αν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλε την ηθοποιό Heather Lind.

Μήπως τα παραλέει η ηθοποιός; Μιλάμε για έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα και αναπηρία που έχει μεγαλώσει σε άλλες εποχές και ήταν βετεράνος πολέμου.

Κάποτε κάποιες σημερινές ενέργειες θεωρούνταν αστεϊσμοί. Μήπως το παρακάνουν οι πολιτικά «ορθοί»;

Tags
Back to top button