Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακιντζί: Στους Τουρκοκύπριους ανήκουν οι δύο από τις έξι θέσεις της Κύπρου στην Ευρωβουλή!

Συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι απέστειλε σήμερα ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι οι δύο από τις έξι θέσεις της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανήκουν στους Τουρκοκύπριους.

Ο κ. Ακιντζί ανέφερε στην επιστολή του ότι ο ίδιος εργάζεται για την επίλυση του Κυπριακού στην βάση μιας δικοινοτικής, διζωνικής και με πολιτική ισότητα λύσης και ότι για να είναι αυτή η λύση βιώσιμη θα πρέπει οι παράμετροι της να είναι στα πλαίσια του δικαίου της ΕΕ.

Πρόσθεσε ακόμα ότι οι δύο εκ των έξι θέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανήκουν δικαιωματικά στους Τουρκοκύπριους και ότι είναι καιρός πλέον οι Τουρκοκύπριοι να πάρουν τη θέση τους για να μπορέσει έτσι να ακουστεί και η δική τους φωνή.

Καταλήγοντας ευχήθηκε στον κ. Ταγιάνι, καλή επιτυχία στο νέο του καθήκον και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα εργαστεί για την προστασία των ευρωπαϊκών αρχών και την εξέλιξη της ΕΕ.

Tags
Back to top button