Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Aκατανόητη απάντηση της Σάττι σε Τούρκο δημοσιογράφο έμπλεξε την ελληνική κουλτούρα με την ανύπαρκτη τουρκική

Τα αποτελέσματα του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024 διαδέχθηκε η συνέντευξη Τύπου των χωρών που προκρίθηκαν στον τελικό. Πρώτη πήρε το λόγο η Μαρίνα Σάττι, η οποία κατ’ αρχάς ερωτήθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο πώς αισθανόταν όσο περίμενε να μάθει αν η Ελλάδα ήταν μεταξύ αυτών που θα διαγωνιστούν στον τελικό.

«Η συνέντευξη Τύπου είναι πιο αγχωτική από την σκηνή. Νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο! Ένιωθα αγχωμένη και ενθουσιασμένη, περιμένοντας να δω τι θα συμβεί. Αν έτυχε να δείτε την αποστολή μας στο backstage, περάσαμε όλο το βράδυ χορεύοντας σαν τρελοί. Εξαιρουμένων λοιπόν, των αποτελεσμάτων που είχαμε στρες, περάσαμε καλά».

Από τα διεθνή media ερώτηση στην Σάττι απηύθυνε Τούρκος δημοσιογράφος. Είπε στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια πως «απόψε εκπροσώπησες όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Aπόψε μας ένωσε πραγματικά η μουσική. Τι σκέφτεσαι επ’ αυτού;».

Η 37χρονη εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision απάντησε «σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που είπες, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι εδώ η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Αυτό που είπες είναι και η αλήθεια. Αγαπάμε πραγματικά την Τουρκία και θέλω να επαναλάβω εδώ, απόψε κάτι που έχω ξαναπεί.

Είχα έναν δάσκαλο μουσικής που μου δίδασκε κλίμακες (σκάλες) από την ανατολική Μεσόγειο. Έτσι ακούγαμε τραγούδια από την Τουρκία, την Ελλάδα, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν. Προσπαθούσα να καταλάβω πώς γίνεται να έχουν τόσα κοινά και ποιες είναι οι διαφορές τους.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, μοιραζόμαστε πολλά. Σας αγαπάμε και σε ευχαριστώ πολύ».

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button