Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Aυτό το κοριτσάκι λατρεύεται ως θεότητα - Δείτε τι έχει (βίντεο)

Ένα μωρό με τρία χέρια γεννήθηκε στην κεντρική Ινδία, στις αρχές Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που ζει στην επαρχεία Τσατίσγκαρ.

Το κοριτσάκι έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή της γέννησής του ότι έχει ένα επιπλέον -ατροφικό- μέλος στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Η μητέρα του παιδιού, ονόματι Radhika Sahu, μετέφερε το μωρό στο πιο κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως το τρίτο χέρι δεν προκαλεί πρόβλημα στην υγεία του βρέφους.

Tο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι του και οι συμπολίτες της την υποδέχθηκαν ως θεά.

Οι γιατροί ωστόσο έχουν συστήσει στην οικογένεια να προχωρήσει σε επέμβαση για την αφαίρεση του πρόσθετου μέλους. Στην Ινδία είναι σύνηθες φαινόμενο να λατρεύονται σαν θεότητες τα παιδιά που γεννιούνται με ένα ή περισσότερα χέρια ή πόδια.

Αυτός συμβαίνει καθώς αρκετές ινδουιστικές θεότητες απεικονίζονται να έχουν πολλά άκρα.

Tags
Back to top button