Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αιματηρά επεισόδια στη Μαδαγασκάρη για τον εκλογικό νόμο - Ένας νεκρός και 16 τραυματίες!

Συγκρούσεις ανεξέλεγκτης βίας έλαβαν χώρα στη Μαδαγασκάρη κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων με αφορμή το νέο εκλογικό νόμο. Ένας νεκρός και 16 τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός, με τους διαδηλωτές να αντιτίθενται στον καινούριο εκλογικό νόμο, θεωρώντας πως στοχεύει στον αποκλεισμό του υποψηφίου τους από τις προεδρικές εκλογές.

Η Ολιβάτ Ρακότο, διευθύντρια του νοσοκομείου Joseph Ravoahangy Andrianavalona στην πρωτεύουσα Ανταναναρίβο, δήλωσε ότι δέχθηκαν 17 τραυματισμένους.

«Ένα άτομο ήρθε αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για αυτόν όταν έφθασε», δήλωσε η Ρακότο, αναφερόμενη στον έναν νεκρό, που συμπεριλαμβανόταν στους 17 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Υποστηρικτές του Μαρκ Ραβαλομανάνα, πρώην ηγέτη της νησιωτικής χώρας, υποστηρίζουν ότι ο νέος εκλογικός νόμος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο προκειμένου να τον αποτρέψει να λάβει μέρος στις εκλογές.

Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίς σήμερα στο κέντρο της πρωτεύουσας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντία στους νόμους που τέθηκαν σε ισχύ από το κοινοβούλιο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Tags
Back to top button