Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιχμές Σαββίδη για αδιαφάνεια στην είσοδο Μαρινάκη στον ΔΟΛ

Με… ηφαίστειο που βράζει έμοιαζε ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ.

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- από δημοσιογράφους σχετικά με τη σημερινή κατοχύρωση της κυριότητας του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε έναν διαγωνισμό που συμμετείχε και ο ίδιος μέσω της Dimera.

Ο ίδιος άφησε αιχμές για αδιαφανείς διαδικασίες στον πλειοδοτικό διαγωνισμό και επισήμανε το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα με το ότι τα χρήματα της εγγυητικής προερχόταν από την Κύπρο αν και κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει. «Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε ότι θα βάλει 25 εκ. ευρώ στο Mega και σημείωσε ότι θα δώσει 8 εκ. ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού, απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα συνδιοικήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μεσω του ΔΟΛ κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του σταθμού.

 

Tags
Back to top button