Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άγριο ξύλο... σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών (βίντεο)

Πρωτοφανές ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών στην Αργεντινή. Οι παίκτριες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τρία άτομα να καταλήγουν τραυματίες!Το απίστευτης βιαιότητας περιστατικό έγινε στον αγώνα μεταξύ της Ουνιβερσιτάριο και της Λιμπερτάδ για την “Liga Cordobesa”.

Όλα άρχισαν όταν ο διαιτητής είδε το αντιαθλητικό φάουλ (σ.σ. σχεδόν έδωσε στην αντίπαλο της μπουνιά στο πρόσωπο) μιας παίκτριας της Λιμπερτάδ, αποβάλλοντάς την από το ματς.

Ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες της παίκτρια, κατά την έξοδο της από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η λογομαχία της με την εξέδρα, κάτι που έκανε και ο προπονητής της.

Στη συνέχεια είχαμε τον… κακό χαμό. Μια παίκτρια της Ουνιβερσιτάριο πήγε να ζητήσει… τα ρέστα από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και τότε μαζεύτηκαν όλες οι παίκτριες δίπλα από το συρμάτινο διαχωριστικό και πλακώθηκαν στο ξύλο.

Μπουνιές, κλωτσιές… ακόμα και στο κεφάλι, με τον διαιτητή να μένει αμέτοχος και να παρακολουθεί. Η ένταση εκτονώθηκε μετά από λίγο, αλλά άφησε τρεις παίκτριες της Ουνιβερσιτάριο άσχημα τραυματισμένες.

“Με χτύπησαν στο κεφάλι. Πήγαν να με σκοτώσουν” δήλωσε στο “Cadena3” μια από τις παίκτριες που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά το βίαιο περιστατικό.

Δείτε το βίντεο: 

Tags
Back to top button