Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ και 2 εγκλωβισμένους

Τουλάχιστον επί μία ώρα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα έπειτα από σοβαρό τροχαίο που έγινε στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β', δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου.

Αγρίνιο: Αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έπεσε σε ποτάμι

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, περίπου στις 21:30 της Τρίτης (27/12), ένα αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες έχασε την πορεία του και «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο, ενώ οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου απεγκλώβισαν τα άλλα δύο, τραυματισμένα.

Σύμφωνα με όσα γίνονται ακόμη γνωστά, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, φέρεται να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα και η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή ενώ έχει διασωληνωθεί. Αναμένεται η διακομιδή του σε ΜΕΘ σε γειτονικό νοσοκομείο, μιας και στο Αγρίνιο, όπως είναι γνωστό, η ΜΕΘ δεν έχει ακόμη επαναλειτουργήσει.

Ο απεγκλωβισμός του τέταρτου επιβάτη, ήταν δραματικός και διήρκεσε πολύ περισσότερο, αφού ο νεαρός είχε τραυματιστεί στα πόδια και ήταν παγιδευμένος. Και οι δυο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 18 ετών.

Tags
Back to top button