Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Άγιο Όρος: Δραματική διακομιδή προσκυνητή - «Έσβησε» κατά τη μεταφορά του

Τραγική κατάληξη είχε η μεταφορά προσκυνητή από το Άγιο Όρος χθες Παρασκευή 12 Ιουλίου το απόγευμα με θαλάσσιο ταξί.

Ο καπετάνιος του σκάφους ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή στην Ουρανούπολη όπου κατευθυνόταν, ότι ο 70χρονος ημεδαπός ασθενής που μετέφερε από τη Σκήτη της Αγίας Άννας του Αγίου Όρους έχασε τις αισθήσεις του.

Είχε ιστορικό καρδιαγγειακών παθήσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το voria.gr, ο ηλικιωμένος προσκυνητής με ιστορικό καρδιαγγειακών παθήσεων επιχείρησε να ανέβει στη Σκήτη ενώ επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Άγιο Όρος: Συναγερμός για εξαφάνιση 39χρονου- Αγνοείται δέκα μέρες

Στον 70χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον συνοδό ιατρό, ο οποίος όμως στη συνέχεια διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, στη Χαλκιδική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Τις απογευματινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, από τον κυβερνήτη του θαλάσσιου ταξί «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΙΙ» Ν. Ι. 335, ότι κατά τη διάρκεια διακομιδής 70χρονου ημεδαπού ασθενούς από την Αγία Άννα Αγίου Όρους προς την Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Στον 70χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον συνοδό ιατρό, ο οποίος στην συνέχεια διαπίστωσε τον θάνατο του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού».

Tags
Back to top button