Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανάκτιση Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: «Φασισμός είναι, τι θέλατε, πυροβολισμό;»

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» κατέκρινε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη μετά τη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό για τα Τέμπη.

Ο Πορτοσάλτε, κατάφερε να εντάξει στην κουβέντα και την 17 Νοέμβρη, λέγοντας ότι οι υποστηρικτές του Ρουβίκωνα έχουν μεγαλώσει σε σπίτια - όλων μας δηλαδή- την εποχή που όλοι περίμεναν τις προκηρύξεις της "17Ν" με τις οποίες οι κατά συρροή δολοφόνοι δικαιολογούσαν με... σοφία τι παρέμβαση έκαναν με την πιστόλα»

«Το ότι πήγε ο Ρουβίκωνας κι έγραψε στο σπίτι του Θεοδωράκη... Αυτός είναι ο φασισμός. Τι θέλετε δηλαδή, πυροβολισμό; Ποια είναι η βία; Λένε, "κάνεις έτσι για τα τρικάκια και τις μπογιές";» αναρωτήθηκε ο Αρης Πορτοσάλτε για το γεγονός ότι κατακρίθηκε στα social media o δημοσιογράφος και τέως αρχηγός του κοινοβουλευτικού κόμματος «Το Ποτάμι» για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» και χαρακτήρισε «φασισμό» την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του συναδέλφου του, απαντώντας σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με την ατάκα «τι θέλετε, πυροβολισμό;».

Ο Πορτοσάλτε, κατάφερε να εντάξει στην κουβέντα και την 17 Νοέμβρη, λέγοντας ότι οι υποστηρικτές του Ρουβίκωνα έχουν μεγαλώσει σε σπίτια - όλων μας δηλαδή- την εποχή που όλοι περίμεναν τις προκηρύξεις της "17Ν" με τις οποίες οι κατά συρροή δολοφόνοι δικαιολογούσαν με... σοφία τι παρέμβαση έκαναν με την πιστόλα».

Tags
Back to top button