Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφεντικό – «τέρας» βιντεοσκοπεί την οικιακή βοηθό να πέφτει από τον έβδομο όροφο

Η οικιακή βοηθός κρέμεται με το ένα χέρι από τα κάγκελα του μπαλκονιού και το αφεντικό της όχι απλά δεν την βοηθάει, αλλά την βιντεοσκοπεί την ώρα που πέφτει στο κενό.

Οι αρχές του Κουβέιτ έχουν συλλάβει μία γυναίκα, επειδή βιντεοσκοπούσε την οικιακή της βοηθό -που κατάγεται από την Αιθιοπία- να κρατιέται με το ένα χέρι από το παράθυρο εβδόμου ορόφου και τελικά να πέφτει στο κενό!

Ευτυχώς, η γυναίκα επέζησε και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας, ένα σενάριο όχι ιδιαίτερα πιθανό, καθώς η γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια.

Το αφεντικό της οικιακή βοηθού συνελήφθη και παραμένει σε κράτηση.

Το βίντεο δείχνει την οικιακή βοηθό να κρατιέται από το παράθυρο και η γυναίκα που βιντεοσκοπεί ακούγεται να της λέει: «Τρελή, γύρνα πίσω».

Η τρομοκρατημένη οικιακή βοηθός ακούγεται να φωνάζει «κράτησέ με, κράτησέ με», ενώ αμέσως μετά το χέρι της γλιστρά και πέφτει στο κενό.

Το αφεντικό της παραμένει ατάραχο μπροστά στο φρικιαστικό γεγονός που βοήθησε να εξελιχθεί.

Tags
Back to top button