Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στην προσγείωση αλλά και οι 141 επιβάτες δεν έπαθαν το παραμικρό (βίντεο)

Ένα θαύμα παρόμοιο αυτό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Σουδάν όταν ένα αεροπλάνο συνετρίβη αλλά και οι 44 επιβαίνοντες ανασύρθηκαν ζωντανοί, σημειώθηκε στο Περού όταν αεροσκάφος των Peruvian Airlines έπιασε φωτιά κατά την προσγείωσή του χωρίς κανείς από τους 141 επιβάτες να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι εικόνες από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Francisco Carle στην πόληα Jauja είναι σοκαριστικές.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 έχει βγει εκτός του διαδρόμου προσγείωσης και έχει πιάσει φωτιά με τα σωστικά συνεργεία να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες.

«Το αεροπλάνο έγειρε δεξιά και βγήκε από το διάδρομο. Χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό του πληρώματός μας αποφεύχθηκε ένα σοβαρό περιστατικό» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία προσθέτοντας ότι κανείς από τους 141 επιβάτες «δεν τραυματίστηκε σοβαρά».

Ο υπουργός Μεταφορών του Περού δήλωσε ότι το αεροσκάφος έπιασε φωτιά μετά από αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο που βρίσκεται περίπου 165χλμ. ανατολικά της Λίμα.

Οι πραγματικές αιτίες του περιστατικού, πάντως, είναι πλέον αντικείμενο έρευνας των αρχών.

Tags
Back to top button