Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ντίξον μέχρι το 2019

Στο ρόστερ της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το 2019 θα είναι ο Μάικλ Ντίξον, καθώς η ΚΑΕ επισημοποίησε την συμφωνία της με τον Αμερικανογεωργιανό γκαρντ. 

Μαζί μέχρι το 2019 θα συνεχίσουν ΑΕΚ και Μάικλ Ντίξον. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την Παρασκευή την συμφωνία με τον Αμερικανογεωργιανό γκαρντ, ο οποίος είχε δώσει εδώ και μερικές μέρες τα χέρια με τους ανθρώπους της «βασίλισσας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«H διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ο Μάικλ Ντίξον παραμένει στη «Βασίλισσα» έως το καλοκαίρι του 2019. 

Ο Αμερικανογεωργιανός γκαρντ υπέγραψε σήμερα (20/01) επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο αγωνιστικές περιόδους. Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του παίκτη έληγε με το τέλος της τρέχουσας περιόδου».

Tags
Back to top button