Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κοσμοσυρροή στο Μουσείο Ιστορίας της OPAP Arena

Την Κυριακή 12 Μαΐου μάλιστα, υπήρξε κοσμοσυρροή αντίστοιχη της πρώτης ημέρας λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας της OPAP Arena, με την ΑΕΚ να ενημερώνει σχετικά και με ανάρτηση στα social media.

ΑΕΚ: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Αλμέιδα για το επεισόδιο στην Τούμπα

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Για μία ακόμα ημέρα, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα έχουν περάσει τις πύλες του επισκέπτες κάθε φύλου και ηλικίας και στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ολόκληρες οικογένειες που εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία για μία κυριακάτικη βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε γενιά και ήδη, μέσα σε λίγες μέρες λειτουργίας, αναγνωρίζεται ως μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, αλλά και από τα καλύτερα Μουσεία ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι ώρες λειτουργίας του καθημερινά (πλην Δευτέρας) είναι 10.00-18.00, ενώ τις ίδιες μέρες και ώρες λειτουργεί και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, το οποίο μπορούν να δουν οι επισκέπτες συνδυαστικά με αυτό της ΑΕΚ.

Την κορδέλα στο Μουσείο Ιστορίας είχε κόψει ο Θωμάς Μαύρος παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Tags
Back to top button