Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

AEK: Εφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ - Υπογράφει και προπονεί την ομάδα το απόγευμα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τις 14:30 το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός, πάτησε Ελλάδα στις 14:30 το μεσημέρι αφού η συμφωνία του με τους διοικούντες την ομάδα, είχε ολοκληρωθεί από το βράδυ της Τετάρτης και αναμένεται το αργότερο έως το απόγευμα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Χιμένεθ επιστρέφει στην ομάδα μετά από 5,5 χρόνια αφού είχε αποχωρήσει το 2011 έχοντας κατακτήσει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδας.

Θα είναι ο 3ος προπονητής της ομάδας φέτος μετά τους Τιμούρ Κετσπάγια και Ζοσέ Μοράις με το έργο του να είναι αρκετά δύσκολο αφού η Ένωση έχει χάσει έδαφος στη μάχη της εισόδου στην πεντάδα για τα πλέι-οφ.

Το απόγευμα μάλιστα αναμένεται να προπονήσει την ΑΕΚ για πρώτη φορά αφού ακολουθεί την Κυριακή το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Tags
Back to top button