Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για επίθεση σε πρύτανη ΑΣΟΕΕ: «Να ξεμπερδέψουμε με την "κόκκινη Χρυσή Αυγή"»

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”, γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες».

Αυτό δήλωσε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Ερωτηθείς για το πώς ακριβώς βοήθησε η κατάργηση του ασύλου σε ζητήματα βίας εναντίον των πανεπιστημιακών αρχών, ο Α. Γεωργιάδης είπε ότι «η κατάργηση του ασύλου μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία».

Όπως εξήγησε ο υπουργός, οι αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται ότι αν καλέσουν την αστυνομία την επόμενη μέρα θα συμβούν χειρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι έχει σκοπό να εισηγηθεί πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή χωρίς αναστολή.

«Η βία της άκρας αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τέλος, είπε ότι όταν είδε τη φωτογραφία του Πρύτανη ντράπηκε και ως πολίτης και ως υπουργός.

Tags
Back to top button