Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδυναμία προσέγγισης επιβατικού πλοίου στο λιμάνι των Αντικυθήρων - Τι συνέβη

Αδυναμία προσέγγισης επιβατικού – οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι των Αντικυθήρων σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Συναγερμός στην Αλβανία: Πλοίο με φορτίο εκρηκτικών για το Ισραήλ κατέπλευσε μυστικά στο Δυρράχιο - Παραβιάζονται διεθνείς συμβάσεις προειδοποιεί η Διεθνής Αμνηστία

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, το συμβάν έγινε λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών κατά την εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμος.

Στο λιμάνι των Αντικυθήρων δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση, ενώ στο πλοίο υπήρχαν επτά επιβάτες προς αποβίβαση.

Το επιβατικό πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Κισσάμου.

Για το γεγονός ενημερώθηκε το Β Λιμενικό Τμήμα των Κυθήρων (Λιμεναρχείο Νεάπολης Λακωνίας).

 

 

Tags
Back to top button