Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αδιανόητες εικόνες σε εστιατόριο της Μαλαισίας - Οι υπάλληλοι πλένουν τα πιάτα σε λασπόλακκους! (φωτό, βίντεο)

Όλοι έχουμε βρεθεί σε «εκείνο» το εστιατόριο όπου όλα μοιάζουν τόσο λάθος, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι ακριβώς λαμβάνει χώρα μέσα στην κουζίνα.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε το αδιανόητο! Γιατί δεν ήταν πως το προσωπικό της κουζίνας δεν έπλενε τα χέρια του ή τα συστατικά των πιάτων ήταν πολυκαιρισμένα. Ήταν πως τα πιάτα θα ήταν καλύτερο να μην τα έπλενε κανείς, αν είναι να τα πλένουν βουτώντας τα σε απόνερα!

Αυτό συνέβη στο δημοφιλές μάλιστα εστιατόριο Raj's Banana Leaf της Κουάλα Λουμπούρ, στέλνοντας την υγιεινή περίπατο. Οι υπάλληλοι πλένουν τα πιάτα στο δρομάκι πίσω από την κουζίνα, βουτώντας τα μέσα στον λασπόλακκο, αναγκάζοντας τον δήμαρχο της πόλης να του βάλει λουκέτο.

Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, λέγοντας ωστόσο πως δεν γνώριζε για τις αχαρακτήριστες πρακτικές που επικρατούσαν στην κουζίνα του: «Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε και δεν πρέπει να ξανασυμβεί». Το post του στο Facebook δεν έγινε ακριβώς πιστευτό, καθώς όλοι είχαν έναν κακό λόγο να πουν…

Tags
Back to top button