Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΑΑΔΕ: E-mail σε πρατήρια καυσίμων για υποβολή αναλυτικών στοιχείων μέχρι τις 30 Απριλίου

Στην άμεση εφαρμογή των μέτρων δέουσας επιμέλειας προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στην κατεύθυνση αυτή, απέστειλε σε πρατήρια καυσίμων e-mail, με το οποίο ενημερώνει ότι μέχρι τις 30 Απριλίου 2024, θα πρέπει να υποβάλουν τις άδειες, τα πιστοποιητικά και τις δηλώσεις της εγκατάστασής τους, στα διυλιστήρια ή τις εταιρείες εμπορίας καυσίμων με τις οποίες συναλλάσσονται.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ (Α.1046/29.3.2024), οι πρατηριούχοι υποχρεούνται άμεσα να διαβιβάσουν τα ακόλουθα στοιχεία:

ΑΑΔΕ: Θα είναι διαθέσιμες και στα αγγλικά οι ψηφιακές εφαρμογές απόκτησης ΑΦΜ ή/και κλειδάριθμου

α) αντίγραφο της άδεια λειτουργίας του πρατηρίου

β) αντίγραφο βεβαίωσης ογκομέτρησης για κάθε δεξαμενή, η οποία περιλαμβάνει την ημερομηνία ογκομέτρησης, τον κωδικό αριθμό της και τη μέγιστη χωρητικότητά της ή τους ογκομετρικούς πίνακες

γ) αντίγραφο εγκρίσεων του τύπου των αντλιών

δ) υπεύθυνη δήλωση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου, το οποίο διενήργησε οποιαδήποτε εργασία στο σύστημα των αντλιών

ε) υπεύθυνη δήλωση του εγκαταστάτη του ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης και ηλεκτρονικής μετάδοσης δεδομένων εισροών - εκροών περί εγκατάστασης και νόμιμης λειτουργίας του ως άνω συστήματος, υπό την προϋπόθεση ότι το πρατήριο καυσίμων σας υποχρεούται σε εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος εισροών εκροών.

Tags
Back to top button