Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

80 τόνοι τρόφιμα στο Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας για το Πάσχα

Στην «Τράπεζα Τροφίμων» διαθέτει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) για το Πάσχα 80 τόνους τρόφιμα. Όπως κάθε χρόνο εδώ και 22 έτη ΣΕΒΤ θέλησε να συμβάλλει στο έργο της «Τράπεζας Τροφίμων» του Ίδρυματος για την Καταπολέμηση της Πείνας, που είναι το πρώτο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα στην Ελλάδα, που ασχολείται με το θέμα της σίτισης και η ίδρυσή του χρονολογείται από το 1995, ύστερα από πρωτοβουλία του επιχειρηματία Γεράσιμου Βασιλόπουλου.

Πρόκειται δε για ένα Ίδρυμα, το οποίο προσφέρει σημαντικές κοινωνικές υπηρεσίες, ιδιαίτερα δε σήμερα που η περίοδος είναι κοινωνικά κρίσιμη.

Στη διάρκεια της λειτουργίας της, η Τράπεζα Τροφίμων, έχει προσφέρει συνολικά 16.300 τόνους προϊόντων σε συσσίτια, εκκλησίες, ιδρύματα, γηροκομεία αλλά και οικογένειες.

Μέσα στο δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, ο ΣΕΒΤ, ως βασικός τροφοδότης, εξακολουθεί να στηρίζει με ιδιαίτερη φροντίδα την Τράπεζα Τροφίμων. 

Μάλιστα εν όψει των Πασχαλινών εορτών, δίνει όπως κάθε χρόνο  80 τόνους τροφίμων, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του ιδρύματος. Κάθε χρόνο, η Τράπεζα Τροφίμων συλλέγει πάνω από 1.000 τόνους τροφίμων, ενώ υπολογίζεται πως κάθε εβδομάδα σιτίζει 23.000 ανθρώπους. 

Καθημερινά, στην Αττική, τροφοδοτεί 84 συσσίτια, 21 ιδρύματα φροντίδας παιδιών, 17 Φορείς υποστήριξης ΑΜΕΑ & κέντρα ψυχικής υγείας, 10 γηροκομεία, 7 δομές υποστήριξης ευπαθών κοινωνικά ομάδων και 5 κέντρα απεξάρτησης.

Tags
Back to top button