Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

50χρονος έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Τον περισυνέλεξε το λιμενικό

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών του λιμενικού σώματος αργά το απόγευμα της Κυριακής (5/3/2017) ένας 50χρονος που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό ο 50χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσαν κοντά στον προβλήτα του λιμανιού όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα.

Για καλή του τύχη εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε ένα τζιπ του λιμενικού σώματος με το πλήρωμα που άκουσαν τον φίλο του 50χρονου να εκλιπαρεί για βοήθεια. Οι δύο λιμενικοί προσέγγισαν στο σημείο και κατάφεραν να σώσουν τον 50χρονο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο τον άνδρα καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Tags
Back to top button