Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

48 Film Project Hellas 2017 - Respect Greece με την Νανά Παλαιτσάκη

Μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες και Κύπριους κινηματογραφιστές, δημιουργούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς, να αναδείξουν την χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα όνειρα και οι προσδοκίες, τα οράματα και οι φιλοδοξίες απαιτούν θέληση και ευρηματικότητα. 

Το 48Film Project HELLAS 2017 – Respect Greece, σε προσκαλεί να νιώσεις την ένταση και τη δύναμη του εαυτού σου, να αισθανθείς την απόλυτη δράση και να απογειώσεις το ταλέντο σου! Είσαι ένας από αυτούς που θα ανακαλύψουν τη μαγεία της ενεργητικότητας, τη δυναμική μιας ομάδας που διασκεδάζει κάνοντας τα όνειρά της πραγματικότητα! Η συνεργασία και η ομαδικότητα  συναντούν τη μοναδικότητα του κάθε συμμετέχοντα και ολοκληρώνουν το στόχο!

Είναι η δική σου ευκαιρία να προβληθεί η ταινία σου στο Directors Guild of America στο Hollywood! Το σπίτι των μεγαλύτερων σκηνοθετών του πλανήτη, μπροστά σε αυτούς που αποφασίζουν στην Μέκκα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Σε επιφανείς σκηνοθέτες, παραγωγούς, agents, managers, χρηματοδότες χολιγουντιανών παραγωγών.

Το 48Film Project HELLAS 2017 – Respect Greece δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες κινηματογραφιστές από όποιο μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου και αν βρίσκονται.

Η Κύπρος είναι Ελλάδα, Ελλάδα είναι και η Κύπρος! RESPECTGREECE!

Αυτό είναι το μήνυμα που θα διαδώσει η κάθε ταινία  ανεξαρτήτως προσέγγισης.

Μέχρι και τις 30 Απριλίου 2017 οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και ανεβάσει την ταινία τους στο επίσημο website του 48FILMProject: https://

Σκοπός είναι να αναδειξουμε το Ελληνικό ταλέντο, τις σπάνιες ελληνικές ομορφιές. Την κουλτούρα, τις γεύσεις, την Ελληνική ψυχή σε ολόκληρο το μεγαλείο της.Την μοναδικότητα αυτής της πατρίδας. Να αναδείξουμε την χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Το θέατρο και τις τέχνες. Την ιατρική και τον πολιτισμό!

Executive Producer of Greece η Νανά Παλαιτσάκη και Executive Producer of Cyprus, η Μόνικα Χαραλάμπους.

Tags
Back to top button