Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

45χρονος αρχιπυροσβέστης ο άνδρας που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο-Νοσηλεύονται άλλοι δυο πυροσβέστες (Βίντεο)

Πένθος επικρατεί στο Πυροσβεστικό σώμα εξαιτίας του θανάτου 45χρονου Πυροσβέστη που σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες βράδυ Παρασκευής στον Ασπρόπυργο.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 22.00 στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του ΙΚΑ Ασπρόπυργου, με το μεγάλο όχημα της πυροσβεστικής να τουμπάρει εγκλωβίζοντας μέσα το άτυχο αρχιπυροσβέστη και οδηγό του οχήματος.

Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβουν συνάδελφοί του, που έσπευσαν στο σημείο για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο θάνατος του αρχιπυροσβέστη ήταν σχεδόν ακαριαίος, καθώς το όχημα ανετράπη από τη μεριά του οδηγού. 

Το όχημα επέστρεφε από ένα συμβάν κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ένα φορτηγό στον Ασπρόπυργο.

Ο 45χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δύο πυροσβέστες που επέβαιναν μαζί του στο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα. 

 

Tags
Back to top button