Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

41 χρονος Αμερικανός ήταν νεκρός για 45 λεπτά και επανήλθε! Τι είπε για την μεταθανάτια ζωή! (video)

Μόνο με θαύμα μπορεί να παρομοιαστεί η περιπέτεια του 41χρονου νταλικέρη, Brian Miller, o οποίος αν και υπέστη καρδιακή προσβολή και δεν είχε σφυγμό για περισσότερα από 40 λεπτά, κατάφερε εν τέλη να επανέλθει!

Σε εκείνο το σημείο ο 41 χρονος νταλικέρης αναφέρει πως το σώμα του είχε μεταφερθεί σε έναν ουράνιο κόσμο αφού πρώτα ακολούθησε ένα έντονο λευκό φως το οποίο τον οδήγησε εκεί. Τότε ξαφνικά είδε τη μητριά του η οποία είχε πεθάνει πρόσφατα! Αναφέρει πως φαινότανε πολύ όμορφη και χαρούμενη. Στη συνέχεια, διηγείται πως ξαφνικά η μητριά του έπιασε το χέρι λέγοντας του πως πρέπει να γυρίσει πίσω και ότι η ώρα του δεν είχε έρθει ακόμα καθώς είχε πολλά ακόμα να κάνει στη γη ώστε να εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξής του.

Μετά από 45 λεπτά ο Μπράιαν επανήλθε στη ζωή και ο σφυγμός του ξανά έγινε φυσιολογικός.

Το γεγονός ότι ο εγκέφαλος του δεν είχε οξυγόνο για 45 λεπτά αλλά παρόλα αυτά ο ασθενής συνήλθε και μιλάει, περπατάει χωρίς κάποια δυσκολία είναι απίστευτο– αναφέρουν γελώντας οι γιατροί που τον επέβλεπαν.

Ακολουθεί βίντεο με τη μαρτυρία του Μπράιαν και των γιατρών του για αυτή του την εμπειρία!

 

Tags
Back to top button