Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

4 νεκροί σε πλήγμα του Ισραήλ στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου– Βομβαρδισμοί και στα νότια της Βηρυτού

Σήμερα Σάββατο, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πλήγμα του Ισραήλ εναντίον κοινότητας στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος ενός γειτονικού χωριού, ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου ΑΝΙ.

Ο δήμαρχος του χωριού Σοχμόρ, στο δυτικό τμήμα της κοιλάδας Μπεκάα, είναι ο δεύτερος επικεφαλής δημοτικής αρχής που σκοτώθηκε από τότε που το Ισραήλ και η λιβανική Χεζμπολάχ εισήλθαν σε ανοικτό πόλεμο την 23η Σεπτεμβρίου.

Δύο ισραηλινοί βομβαρδισμοί εναντίον των νοτίων προαστίων της Βηρυτού


Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία διεξήγαγε σήμερα δύο βομβαρδισμούς εναντίον των νότιων προαστίων της Βηρυτού, 45 λεπτά αφότου εξέδωσε μια εντολή εκκένωσης στους κατοίκους αυτού του προπύργιου της Χεζμπολάχ, έγινε γνωστό από μια πηγή ασφαλείας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πλάνα που μετέδωσε το AFPTV δείχνουν στήλες μαύρου και γκρι καπνού να υψώνονται πάνω από την περιοχή που επλήγη, η οποία βρίσκεται, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΙ, στη συνοικία Χαρέτ Χρεΐ.

Η εντολή εκκένωσης που εξέδωσε νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός


Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός κάλεσε τους κατοίκους ενός τομέα στα νότια περίχωρα της Βηρυτού να απομακρυνθούν από την περιοχή, μια προειδοποίηση που σε γενικές γραμμές την ακολουθούν αεροπορικά πλήγματα, την ώρα που μια «βροχή» βλημάτων προερχόμενων από τον Λίβανο έπληξε το πρωί το βόρειο Ισραήλ.

«Επείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους στα νότια περίχωρα, ιδίως εκείνους (…) της συνοικίας Χρεΐκ: κατοικείτε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα που ανήκουν στη Χεζμπολάχ», εναντίον των οποίων ο ισραηλινός στρατός «θα διεξάγει επιχειρήσεις στο εγγύς μέλλον», ανέφερε στην αραβική γλώσσα ένας εκπρόσωπος Τύπου, ο Αβισάι Αντρέε, σε μήνυμά του στο Χ.

 

Tags
Back to top button