Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

33χρονος Αμερικανός διέσχισε ολομόναχος την Ανταρκτική με σκι- Για πρώτη στην ιστορία!

'Ενας 33χρονος Αμερικανός νίκησε το πολικό ψύχος και διήνυσε με σκι και χωρίς βοήθεια 1482 χιλιόμετρα μέσα σε 54 ημέρες πετυχαίνοντας κάτι που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ανέφικτο.

Πρόκειται για τον Κόλιν Ο' Μπρέιντι, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε την Ανταρκτική με σκι, χωρίς βοήθεια.

Ο Κολιν Ο' Μπρέιντι είχε μόνο τον εξοπλισμό τού σκι και έσερνε και ένα έλκηθρο με εφόδια, βάρους 170 κιλών.

«Το πέτυχα!» έγραψε στο Instagram. «Τραβούσα το έλκηθρό μου πάνω από μια αόρατη γραμμή και έφτασα στον προορισμό μου: ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που διασχίζει την ήπειρο της Ανταρκτικής από ακτή σε ακτή, και μάλιστα μόνος, χωρίς υποστήριξη και χωρίς βοήθεια» ήταν το μήνυμα του Ο' Μπρέιντι που κατέγραψε ολόκληρο το ταξίδι στο Instagram.

Tags
Back to top button