Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24χρονη στην Αμαλιάδα: Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει πως είμαι αθώα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα αποκάλυψε πως υπήρχε εύρημα πως αποδεικνύει πως είναι αθώα γενικά για τα νεκρά βρέφη ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ψέμματα πως πήγαν νεκρό τον Παναγιωτάκη στο νοσοκομείο.

Αμαλιάδα: Εμπλοκή της 24χρονης Ειρήνης και με έκτο μωρό

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά «άμα ήταν νεκρό δεν θα μπορούσε να κάνει εμετό». Στην ερώτηση αν κακοποιήθηκε στο σπίτι της δεν θέλησε να απαντήσει ενώ για το νεκρό αδερφάκι της είπε πως «με πόνεσε πολύ που πέθανε, γυρνούσα σπίτι και με φώναζε Ειρήνη, Ειρήνη, αυτό είναι κάτι που μου είχε λείψει».

Ακόμη χαρακτήρισε ψέμα πως ο βιολογικός της πατέρας είχε πει «να προσέχετε τα παιδιά με την Ειρήνη». Για την μητέρα της είπε πως είχαν καλή σχέση και πως σε εκείνη μίλαγε όταν ήθελε κάτι.

Πιο πολύ με πόνεσε ο χαμός των δυο τελευταίων παιδιών είπε η Ειρήνη στο Live News και τόνισε πως θέλει απαντήσεις γιατί πέθαναν τα μωρά.

«Δεν μου αρέσει να μου φορτώνουν πράγματα» είπε συγκινημένη η Ειρήνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο» και τόνισε πως «βγαίνουν όλοι με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους».

Η γιαγιά του Παναγιωτάκη τόνισε πως «δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή πως φταίει η Ειρήνη ή η κόρη μου».

Tags
Back to top button