Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

15 oλόκληρα χρόνια δεμένος με αλυσίδα! Δείτε πως αντέδρασε όταν είδε τη θάλασσα για πρώτη φορά (εικόνες, βίντεο)

Στο video θα δείτε τη συγκινητική στιγμή που επιτέλους, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος αυτός ο σκύλος και είδε τη θάλασσα για πρώτη φορά…

Τον είχαν δεμένο έξω από ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη με αλυσίδα ολόκληρη τη ζωή του. Αντιμετώπισε δύσκολες καιρικές συνθήκες, σκληρούς παγετούς κι όμως κανείς δεν τον έβαλε μέσα σε κάποιο προστατευμένο χώρο. Μια ομάδα διασωστών έκοψε την αλυσίδα του και για πρώτη φορά τον πήγαν να δει τη θάλασσα…

Ο ηλικιωμένος πλέον σκύλος, αφού πέρασε μια ζωή δεμένος, ήρθε η ώρα νιώσει την ευτυχία και την αγάπη που του αξίζει!

Τη ζωή του άλλαξαν οι Guardians of Rescue μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκαν και ενημερώθηκαν για την κατάσταση. Ο άνθρωπος στον οποίο άνηκε ο σκύλος δεν κατονομάστηκε, ούτε του ασκήθηκε κάποια ποινική δίωξη, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι ο Bear, όπως λέγεται ο υπέροχος σκύλος, βρήκε επιτέλους την ελευθερία του και του δόθηκε μια ευκαιρία στη ζωή.

Οι άνθρωποι της ομάδας διάσωσης μετά την απελευθέρωση του σκύλου, αποφάσισαν να του χαρίσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας που ποτέ δεν έζησε. Τον πήγαν για κούρεμα και μπάνιο, τον πήγαν βόλτα στη θάλασσα την οποία ποτέ δεν είχε δει αν και βρισκόταν σχεδόν δίπλα στο σπίτι που έμενε και στο τέλος της ημέρας κοιμήθηκε μπροστά στο τζάκι.

Τώρα περιμένουν μια πραγματική οικογένεια να τον υιοθετήσει και να του χαρίσει ένα ζεστό και ασφαλές σπίτι που να τον νοιάζεται και να τον φροντίζει.

Δείτε το video:

Tags
Back to top button