Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

''Ακροδεξιό" φόρο ζήτησε πολιτικός στην Γαλλία

Στη Γαλλία, ο βουλευτής του Κόμματος των Πρασίνων Μπέντζαμιν Λούκας ζήτησε να επιβληθεί φόρος στα κανάλια που προβάλλουν τον ακροδεξιό πολιτικό και συγγραφέα Ερίκ Ζεμούρ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για εγκλήματα μίσους.

Ο Λούκας πρότεινε τη θέσπιση ενός «φόρου κατά του Ζεμούρ» στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Εθνοσυνέλευσης.

Αναφερόμενος στον Ζεμούρ, ο Λούκας πρότεινε να αυξηθεί στο 90 τοις εκατό ο φόρος 5,5 τοις εκατό που επιβάλλεται στα μέσα ενημέρωσης εάν εξετάζουν ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για μίσος, διακρίσεις και ρατσισμό λόγω καταγωγής.

Ο Lucas δήλωσε ότι ένα τέτοιο σύστημα ελέγχου έχει ήδη εφαρμοστεί στο Βέλγιο.

Ο Έρικ Ζέμουρ, από την άλλη, είπε για τον Λούκας: «Υπέβαλα μια φορολογική πρόταση κατά του Ζέμουρ». παραθέτοντας την ανάρτησή του στο Twitter, «Φόρος, άρνηση, λογοκρισία... Μέτρα που περιγράφουν την πλήρη αριστερά». αντέδρασε με τα λόγια του.

Ο Ζεμούρ, ο οποίος γεννήθηκε στο Παρίσι το 1958 σε μια εβραϊκή οικογένεια αλγερινής καταγωγής, ξεχωρίζει με την αντίθεσή του στο Ισλάμ και τη μετανάστευση.

Το 2020, το Ποινικό Δικαστήριο του Παρισιού καταδίκασε τον Zemmour, ο οποίος περιέγραψε μετανάστες κάτω των 18 ετών ως «κλέφτες», «δολοφόνους» και «βιαστές» σε μια εκπομπή του καναλιού Cnews, σε πρόστιμο 10.000 ευρώ για υποκίνηση μίσους με αυτές τις δηλώσεις. .

Στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου, ο Ζέμουρ αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο με μεγάλη ήττα.

Tags
Back to top button