Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις αλλοδαποί έσπασαν στο ξύλο ελεγκτή που τους ζήτησε εισιτήρια

Ο άτυχος ελεγκτής δέχθηκε επίθεση καθώς οι δύο Πακιστανοί και ένας Αλβανός προσεβλήθησαν επειδή τόλμησε να τους ζητήσει τα εισιτηριά τους!

Προβληματισμό εγείρει η επίθεση που δέχτηκε ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ από επιβάτες.

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR, το περιστατικό έλαβε χώρα στο δρομολόγιο του λεωφορείου Α2 στη λεωφόρο Αμφιθέας, με το θύμα της επίθεσης να αναφέρει ότι ένας από τους άνδρες που του επιτέθηκε, τον δάγκωσε.«Δεν το κατάλαβα, σήμερα μου το είπε ο ιατροδικαστής. Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν στο κεφάλι, με χτυπούσαν με κλειδί από μηχανάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ελεγκτής πρόσθεσε ότι αφού τον ξυλοκόπησαν οι τρεις δράστες, επιχείρησαν να του αρπάξουν και το τσαντάκι.

Λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανδρών. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς κι έναν Αλβανό.

Tags
Back to top button