Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 41χρονο που αποκαλούσε «σκουπίδι» ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας στο TikTok

Στη σύλληψη ενός 41χρονου που καταφερόταν σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με απρεπείς εκφράσεις εναντίον αστυνομικών και κατά της ελληνικής πολιτείας, καλώντας παράλληλα το κοινό σε βίαιες πράξεις σε βάρος τους, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος σε προφίλ που διατηρεί στο TikTok προέβη σε ανάρτηση βίντεο όπου καταφέρεται με απρεπείς εκφράσεις εναντίον προσώπων, αστυνομικών που υπηρετούν τόσο στην Τροχαία όσο και σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και κατά της ελληνικής πολιτείας, καλώντας το κοινό σε τέλεση πράξεων βίας σε βάρος προσώπων.

ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο 62χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόταν με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά της Διευθύντριας Τροχαίας Θεσσαλονίκης και προέτρεπε τον κόσμο να συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της. Ο άντρας, μεταξύ άλλων, αποκαλούσε... σκουπίδι την αστυνομικό.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και συνελήφθη για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Tags
Back to top button