Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 29χρονο που έριξε λευκή μπογιά στο Ρωσικό Προξενείο

Σε συνολική ποινής φυλάκισης 19 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ένας 29χρονος, ο οποίος έριξε λευκή μπογιά στην πρόσοψη του κτηρίου που στεγάζει το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας, στη Θεσσαλονίκη.

Κίνδυνος στην Δ.Θράκη-Το τουρκικό προξενείο “εργαλειοποιεί” το κλείσιμο συνδέσμου της Φενέρμπαχτσέ υπέρ του ΚΙΕΦ στις Ευρωεκλογές


Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, με αναγνώριση ελαφρυντικού πρότερου σύννομου βίου, για απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή και κατοχή φωτοβολίδων, επειδή στο σπίτι του βρέθηκαν - μεταξύ άλλων - μαχαίρια, σιδηρογροθιές, ασφαλιστικοί μοχλοί χειροβομβίδας, φυσίγγια, ναυτικοί πυρσοί και κροτίδες.

Το επίδικο περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα με τον κατηγορούμενο να συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω κινούμενος με τη δίκυκλη μηχανή του. Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί προέβη στη συγκεκριμένη πράξη, ο 29χρονος (ημεδαπός) έκανε λόγο για «αγανάκτηση». Για τα μαχαίρια είπε ότι κάποια είναι «οικογενειακά κειμήλια», ενώ για τα υπόλοιπα αντικείμενα ανέφερε ότι είναι ενθύμια από την εποχή που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Tags
Back to top button