Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι εδώ επιτέλους-Συνεχόμενα περιστατικά βίας σε Σχολεία δίνει την εικόνα μιας σάπιας κοινωνίας που βρίσκεται πριν την καταστροφή

Ως εδώ και μη παρέκει. Η βία που ακούμε και βλέπουμε καθημερινά στα σχολεία μας είναι η εικόνα μιας σάπιας ελληνικής κοινωνίας που νοσεί πλέον βαριά, και οι “ πολιτικές  θεραπείες” όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανεπαρκείς και άχρηστες.

Έχουμε συνεχόμενα άγρια και άκρως επικίνδυνα περιστατικά απίστευτης και ακατανόητης βίας μεταξύ μαθητών από 12 έως 18 ετών τουλάχιστον, όχι στα βεβαρημένα σχολικά συγκροτήματα της Αθήνας μόνο, αλλά σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Αυτό από μόνο του κτυπά καμπάνες σε όλους τους γονείς, ( που τρέχουν από το πρωί έως το βράδυ για να ζήσουν τα παιδιά τους), ότι κάτι στην διαπαιδαγώγηση τους είναι μεγάλο λάθος.

Όπως λέει και ο σοφός λαός, το κάθε παιδί και η συμπεριφορά του είναι αντανάκλαση της οικογένειας που μεγάλωσε.

Δεν μπορεί κανένας γονιός λοιπόν να δικαιολογεί την παραμικρή πράξη ή κίνηση βίας του τέκνου του σε άλλο παιδί, με οποιονδήποτε τρόπο, διότι έτσι του δίνει συγχωροχάρτι να προχωρήσει σε κάτι πιο σκληρό και απάνθρωπο.  

Έκλεισαν το πεζοδρόμιο για να τοποθετηθεί φυλάκιο σε μεγαλοδημοσιογράφο

            

Τεράστιο προβληματισμό προκαλούν στις αρχές του υπουργείου Παιδείας και την ΕΛ.ΑΣ τα συνεχόμενα περιστατικά

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου παιδιού του από δύο 5χρονους

Καταγγελία για τον βιασμό του πεντάχρονου γιού του έκανε ένας πατέρας στην αστυνομική διεύθυνση , χθές το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού, από την περιοχή της Άβαντος είπε στους αστυνομικούς ότι το παιδί του, που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε οικισμό κοντά στην πόλη, έπεσε θύμα βιασμού, εχθές κατά τη διάρκεια του σχολικού διαλλείματος, από άλλους δύο, επίσης πεντάχρονους συμμαθητές του, που και αυτοί κατοικούν με τις οικογένειές τους στην περιοχή της Άβαντος.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ενώ αστυνομικοί επισκέφθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών το εν λόγω νηπιαγωγείο σήμερα το πρωϊ.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 14χρονης στην Γλυφάδα, την επίθεση δύο 17χρονων σε 12χρονο στην Ερμιόνη τον οποίο ξύρισαν με φαλτσέτα, ενώ τώρα έχουμε περιστατικό στο Λάυριο.

Στο ΕΠΑΛ Λαυρίου, βγήκαν μαχαίρια και τραυματίστηκαν μαθητές, ευτυχώς ελαφρά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Παράλληλα έγιναν 13 προσαγωγές και αναζητείται ένας δεκαεξάχρονος ως δράστης.

Έναν εφιάλτη βίωσε ένας 14χρονος στην Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε από τρεις συνομηλίκους του στις τουαλέτες του σχολείου τους όπου εκεί τον απείλησαν.

Μάλιστα, ένας από τους ανήλικους φέρεται να κρατούσε κινητό και να τραβούσε βίντεο όσα διαδραματίζονταν.

Δεν θα μείνει τίποτα! Μετά τη Volkswagen... "χαροπαλεύει" και η Fiat-Καταρρέει η ευρωπαϊκή βιομηχανία

Οι τρεις νταήδες συνελήφθησαν και σε βάρος τους υπάρχουν κατηγορίες για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, απειλής κατά συναυτουργία, παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.

Οι συσκευές κατασχέθηκαν και θα εξεταστούν στη Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Επεισόδιο με 17χρονη στην Πάτρα

Στην Πάτρα, μια 17χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο όταν δέχθηκε επίθεση από συνομήλικη της.

Ανήλικη βρισκόταν έξω από σχολικό συγκρότημα όταν της επιτέθηκε μια έτερη ανήλικη δράστης και την γρονθοκόπησε στο αυτί και στο μάγουλο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» για τις πρώτες βοήθειες. Σε βάρος της 17χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Στην Πάτρα πάλι, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 15χρονη αλλά και 13χρονη για σωματική βλάβη και εξύβριση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο κορίτσια χτύπησαν η μία την άλλη σε προαύλιο σχολείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο στο πρόσωπο.

Σε πολλές περιπτώσεις συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών για παραμέληση εποπτείας.

Η ελληνική κοινωνία είναι σε σοκ από τα περιστατικά βίας που διαβάζει και βλέπει στα κανάλια, διότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν έρχονται στην δημοσιότητα.

Μιλάμε για περιστατικά που αφορούν ανήλικες συμμορίες

Εδώ και λίγα χρόνια έχουμε ραγδαία αύξηση στις συμμορίες ανηλίκων στις οποίες συμμετέχουν και ενήλικοι, μετανάστες και Ρομά.

Πρόκειται για φυτώρια εγκληματικότητας, τα οποία εξαρθρώνει με πολύ κόπο η ελληνική αστυνομία, που τρέχει και δεν φτάνει λόγω της υποστελέχωσης και των ισχνών κεφαλαίων χρηματοδότησης.

Ολόκληρες περιοχές στην Δυτική Αττική, στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά, κυριαρχούνται από συμμορίες ( πολλές έχουν διασυνδέσεις και με ποδόσφαιρο), οι οποίες εκβιάζουν, απειλούν κλέβουν και γενικώς παρανομούν κάθε λεπτό.

Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, μιας και αυτές οι συμμορίες κάνουν επίδειξη δύναμης σε διάφορες πλατείες, ( Ν.Σμύρνη Περαιάς, κα´) ενώ επιτίθενται σε ανυποψίαστες πολίτες, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει όμως από το 2021 (μετά την πανδημία) καθώς η οικονομική ανέχεια, η ακρίβεια και η ανεργία ρίχνουν λάδι στην φωτιά.

Η λύσεις είναι γνωστές και αφορούν με την καλύτερη αστυνόμευση ολόκληρων περιοχών, καθώς και με την αυστηροποίσηση των ποινών σε όλους τους παραβατικούς πολίτες.          

Tags
Back to top button