Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: «Το παιδί μου ζει από τύχη», αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης-Σοκάρουν τα ηχητικά ντοκουμέντα από τον ξυλοδαρμό (Βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τους εξωφρενικούς διαλόγους που δημοσιεύτηκαν πριν από την άγρια επίθεση ανήλικων κοριτσιών και αγοριών εναντίον 14χρονης στη Γλυφάδα το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου.

Ανήλικη που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ακούγεται σε ηχητικά ντοκουμέντα που ήλθαν στη δημοσιότητα, να αναφέρεται με χυδαίες εκφράσεις στην ανήλικη, να την απειλεί με θάνατο (!) και στη συνέχεια να καμαρώνει για τις πράξεις της.

Σε ηχητικό που στάλθηκε σε ομαδική συνομιλία, μέρος της οποίας ανέβηκε στο TikTok, η μία από τις ανήλικες, η οποία φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση εναντίον της 14χρονης, ακούγεται να λέει:

«Κατά τις 12:00-01:00, με την παρέα που ήμασταν και την προηγούμενη φορά, θα πάμε να τη γ@@ε στο ξύλο, να πεθάνει! Αλήθεια, θα πεθάνει, στο ορκίζομαι!».

Και συνεχίζει: «Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως! Γιατί θα είναι πολύ αργά. Έχει κάνει πάρα πολλά. Οπότε, περιμένετε από τώρα την κηδεία της, έχει πεθάνει. Και αλήθεια, δεν ξέρω γιατί καν ασχολείστε».

Σε άλλο ηχητικό από ομαδική συνομιλία, μετά το περιστατικό, η ανήλικη ακούγεται να λέει:

«Εγώ θα βγω από την ομαδική αφού το ζητάτε πάρα πολλοί. Δεν θα ξανασχοληθώ γενικά και σας γράφω στα α@@α μου, επειδή με έχετε πρήξει. Να ξέρετε ό,τι είπα ισχύει, αύριο είναι πεθαμένη η φίλη σας. Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές, έχει βγει, δεν ξέρω. Στ’ α@@α μου τέλος πάντων, αυτά. Φιλάκια και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, τη γεμίσαμε με μελανιές, το μαχαίρι λογικά την τρυπήσαμε στην κεφάλα της, αλλά αυτά. Περιμένετε part 2, αυτά».

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok φαίνεται μια από τις ανήλικες να ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα λίγα λεπτά μετά την επίθεση στη 14χρονη.

«Το παιδί μου ζει από τύχη – Το απειλούν πως θα το δολοφονήσουν»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο πατέρας της 14χρονης τονίζοντας ότι το παιδί του ζει από τύχη.

«Το παιδί ζει από αγαθή τύχη επειδή κάποιος φύλακας άγγελος ο δημοτικός αστυνομικός βρέθηκε και περιόρισε αυτό το συμβάν, την έκτασή του, το οποίο σκοπό είχε την κόρη μας να την αφήσει κάτω λιπόθυμη και νεκρή», ανέφερε στο Mega.

Σχολιάζοντας τα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα, ο πατέρας της 14χρονης είπε πως «εκφράζω τη λύπη μου για το πόσο νοσηρή είναι αυτή η κοινωνία και πόσο νοσηρές είναι κάποιες οικογένειες που μεγαλώνουν τέτοια παιδιά. Λυπάμαι για το ίδιο παιδί».

«Λυπάμαι επίσης, για τα καλέσματα που γίνονται για να σκοτώσουν αυτές που προκάλεσαν κακό στην κόρη μου. Το μήνυμά μου είναι ότι στη βία δεν απαντάμε στη βία. Ο εκφοβισμός δεν θα λυθεί με εκφοβισμό. Πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία, με καταννόηση, αγάπη και με ειδικούς να κοιτάξουμε πώς θα μετριάσουμε αυτό τον φόβο, τον τρόμο, την απελπισία που υπάρχει μέσα στην κοινωνία. Τα παιδιά μας αυτή τη στιγμή είναι σαν δαιμονισμένα», σχολίασε.

Tags
Back to top button