Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη με τροχαίο στο Ηράκλειο: Είπαν σε ηλικιωμένη να βάλει €3.500 σε σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι

Νέο περιστατικό απάτης με πρόσχημα ένα ψεύτικο τροχαίο έλαβε χώρα στο Ηράκλειο με θύμα ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν άγνωστος άνδρας πήρε τηλέφωνο την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Ηράκλειο και της είπε ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα επέμβαση.

Ο δράστης έπεισε την γυναίκα πως θα έπρεπε άμεσα να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για να προχωρήσει το χειρουργείο.

Η ηλικιωμένη, σε κατάσταση πανικού, κατάφερε να μαζέψει περίπου 3.500 ευρώ.

 

Οι οδηγίες με την σακούλα με τα χρήματα



Ο δράστης επικοινώνησε ξανά με την ηλικιωμένη γυναίκα και μόλις τον ενημέρωσε ότι είχε μαζέψει το χρηματικό ποσό της έδωσε οδηγίες να τα βάλει σε μία πλαστική σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι της, όπου από κάτω βρισκόταν μία γυναίκα που θα τα παραλάμβανε.

Έτσι και έγινε. Η γυναίκα – συνεργός του δράστη – πήρε τη σακούλα με τα χρήματα και έγινε… καπνός.

Λίγες ώρες αργότερα η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα απάτης με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να προχωρήσει σε καταγγελία.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Tags
Back to top button