Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Περιμένουμε να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον ξάδερφό μας»

Ο ξάδερφος του 38χρονου μετανάστη, που ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μίλησε στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα».

«Περιμένουμε δικαιοσύνη»

«Εμείς αυτή τη στιγμή περιμένουμε δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον ξάδερφό μας, Καμράν Ασίκ. Λέω τον σκότωσαν, γιατί τελευταία μέρα στο σπίτι μας ήταν μια χαρά. Από τότε που πήγαν στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα χάσαμε την επικοινωνία και τα πάντα», επισήμανε.

«Πήραμε τηλέφωνο στα αστυνομικά τμήματα της Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Στις 20 Σεπτεμβρίου στις 23:30 πήρα τηλέφωνο στο Α.Τ Νέας Ιωνίας αν έχουν πληροφορίες, εκεί μας είπαν ότι τον έχουν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Πήρα στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα, που ρώτησα γιατί τον έχουν εκεί και η πρώτη απάντηση που μου είπαν είναι ότι είναι παράνομος και τους εξήγησα ότι είναι νόμιμος. Μετά μου είπαν από το Α.Τ. ότι δεν μπορώ να πάω με τα χαρτιά του. Ρώτησα αν είναι καλά και μου απάντησαν ότι τον έχουν εκεί», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button